ZIE JIJ JE HUIS HIER AL STAAN?

ONS AANBOD

Als je bij ons je huis verkoopt dan komt deze natuurlijk op deze pagina te staan. En naast dat jouw woning op deze pagina mag staan, wordt de prachtige presentatie natuurlijk óók op Funda gepubliceerd. En wat dacht je van een eigen website, speciaal voor jóuw huis?  Je wilt wel gezien worden natuurlijk 😉

 Wij werken samen met diverse partners die ons helpen met de presentatie van ons aanbod. Jouw woning krijgt een eígen website met informatie en foto’s over de woningen, buurtinformatie, de stand van de zon enz. enz. Je wilt tenslotte álles weten als je een woning (ver)koopt. 

Naast verkoop zijn we ook actief in de aankoop van woningen en appartementen. Deze staan onder het te koop aanbod van ons kantoor. 

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag enthousiast over onze diensten!

 

AANKOOP

Onderstaande woningen stonden bij onze collega’s te koop. Voor onze klant(en) hebben wij de aankoop hiervan mogen begeleiden. 

Aankopen van een woning is één van de spannendste ondernemingen in je leven, aldus mijn klanten. En uit ervaring weet ik dat het waar is. Pfff, je droomhuis gevonden, is het niet eens zeker dat je de koper wordt!

Het aankopen van een woning is misschien wel het deel van ons vak waarin we allermeeste kunnen toevoegen voor de klant. We kijken naar dingen die jij door je roze bril misschien over het hoofd hebt gezien én we zijn er vooral voor jou. Houd je het hoofd koel? Neem je geen overhaaste beslissingen? Kijk je ook naar de lange termijn (gezinsuitbreiding, huisdieren, reizen etc.). Het zijn allemaal zaken die er bij de aankoop van een woning óók toe doen.

Ben jij ook op zoek naar een woning? Misschien wel jouw allereerste!? Bel me dan even, wie weet kan ik iets voor je doen. 

Geijsteren, Oostrumseweg 11

Voorthuizen, Zevenbergjesweg 29-28

Bergen L (Aijen), Holshaeg 6,

Holshaeg 6 AMBR. Makelaardij

Well (L), Kevelaarsedijk 1

Kevelaersedijk 1, Well

Gennep, Pr. Irenestraat 14

Pr. Irenestraat 14 aankoop AMBR. Makelaardij
Reviews Ambr Makelaardij