Leg jouw woning voor aan makelaars uit de buurt en ontdek hoe zij de verkoopkansen inschatten. Kies vervolgens de beste makelaar op basis van kosten, prestaties, beoordelingen en snelheid.

Mijn verkoopmakelaar is een vergelijkingssite waar je als consument een aantal offertes kunt opvragen over de kosten en het traject van de verkoop van jouw woning. Op basis van je postcode en huisnummer én informatie over wat jouw huis bijzonder maakt, ontvang je een offerte per mail van een aantal aangesloten makelaars in jouw regio. 

Op basis van deze offertes kun je zelf kiezen welk aanbod jij aantrekkelijk vindt en een afspraak maken voor een bezoek van de makelaar aan huis. Het eerste contact vindt alleen per mail plaats.

Uiteraard is een woning verkopen niet iets wat je ‘even’ erbij doet en dat betekent ook dat op basis van alleen de kosten een makelaar kiezen, niet het allerbeste is wat je zou moeten doen. Een tandarts kies je toch óók niet alleen op basis van zijn tarief?

Zorg dat je goed nadenkt over de wensen die je hebt, de kwaliteit die je zoekt én de persoonlijke klik die je verwacht. Uiteindelijk wordt de makelaar voor een bepaalde tijd even héél intensief jouw adviseur. Wel zo fijn als er ook een beetje een klik is!

Tip: nodig de makelaar(s) waar je een goed gevoel bij hebt thuis bij je uit. Zij waarderen je woning, geven je uitleg over hun diensten, hoe zij jouw verkoop zien en wat hun rol daar in kan zijn. Kies uiteindelijk voor de makelaar waar jij het beste gevoel bij hebt. Die keuze is voor iedereen anders: een groot kantoor, of liever een klein kantoor. 1 makelaar of meerdere aanspreekpunten. Veel ervaring in de regio of liever een prijsvechter. It’s up to you!

Reviews Ambr Makelaardij