Logo Ambr makelaardij

KEN JIJ ONS AL?

WIE ZIJN WIJ?

 

AMBR. is afgeleid van Amber. Waar is de ‘e’ gebleven? Geen idee. Het stond wel stoer en de klank blijft gelijk. Gewoon …. een beetje anders dan normaal. En dat past prima bij mij. Want als iedereen rechts gaat, ga ik links. En wat eigenlijk niet kan, lukt vaak toch. Maar dan anders.

AMBR. makelaardij maakt gebruik van collega’s op afstand. Bewust. In mijn andere succesvolle bedrijf heb ik geleerd dat samenwerken met andere ondernemers ideaal is richting de consument. Op deze manier kun je maatwerk leveren aan de klant. 

Doordat elke professional haar eigen vakgebied heeft, zijn ze allemaal even gecommitteerd aan wat ze doen. Hoge kwaliteit, grote mate van klantvriendelijkheid én natuurlijk persoonlijke aandacht voor de klant. Want je huis verkopen, doe je niet zomaar. En ‘even’ je huis verkoop klaar maken, is meer dan alleen een stofzuiger en dweil er doorheen. Je zit even te koop, letterlijk. Met een presentatie op Funda, een bord in je tuin. Het is een proces dat binnenkomt. En dat pakken we graag professioneel aan.

Ons kantoor is gevestigd in Bergen (L). We hebben dus ook een adres waar je welkom bent voor een kop koffie of thee. 

Het ondertekenen van overeenkomsten proberen we zoveel mogelijk in de woning te doen die onderwerp is van de overeenkomst. Kan dit niet? Dan hebben we gelukkig altijd nog ons eigen kantoor. 

 

MAAK KENNIS 

Amber Dekkers

Amber Dekkers

Makelaar - eigenaar

Ik ben de makelaar en tevens het aanspreekpunt van AMBR. Makelaardij.

Naast mijn werk heb ik een gezin, drie kippen en een hond. In mijn vrije tijd breng ik graag veel tijd door met vrienden, houd ik van een wijntje, uit eten gaan en ’s nachts mag je me wakker maken voor … eten!

Het zal je niet verbazen dat ik veel interesse heb voor mooie woningen, voorkeur jaren ’30 met een tikkeltje industrieel. Ook van interieurstyling word ik blij.

Ik heb een zwak voor woonaccessoires (altijd weer op zoek naar iets nieuws) en een hekel aan sleur.
Niet zo gek dus dat ik liefde heb voor dit vak. Elke dag is anders!

Sharon Sanders

Sharon Sanders

binnendienst op afstand

Sharon is niet alleen de backoffice op afstand maar ook de sparringpartner en de zakelijke ‘houd het hoofd koel’ button.

Zij heeft al flink wat jaren ervaring in de makelaardij in zowel ondersteunende als aansturende rol.

In haar vrije tijd is Sharon veel aan het wandelen met man en Sharpei Lizzy én houdt ze van een een lekker hapje en drankje.

Met haar bedrijf ondersteunt zij diverse makelaars in Nederland wat van haar een veelzijdige aanvulling maakt voor AMBR. Makelaardij.

Reviews Ambr Makelaardij