VERHUISPLANNEN?

‘EEN WONING VERKOPEN IS GEEN ROCKET SCIENCE’

Dat is deels waar. Het ‘verkopen’ van een woning houdt veel in. De vraagprijs bepalen, de foto’s maken, de bezichtigingingen doen en zelfs onderhandelen zit sommigen in het bloed. Alles van dat kun je zelf doen.

Waarom mensen dan tóch vaak voor een makelaar gaan? Omdat het kiezen voor een makelaar, keuze voor professionaliteit is. Dat ziet een koper ook. De verkoper investeert in het presenteren van zijn of haar woning. De verkoper is zich bewust van de eenmalige eerste indruk én investeert daarmee óók in het proces van zijn koper. 

Een professioneel gepresenteerde woning op de plek waar de koper zich tóch al bevindt, is óók geen rocket science! En die plek, die is voor makelaars. En niet voor niets. Wij zijn specialisten in ons vak en wéten waar de kopers naar op zoek zijn. Wat willen ze zien? Wat willen ze weten? Hoelang duurt een afspraak? Kan iemand terug komen op zijn eerdere gesprek? Als makelaar heb je een netwerk van woningzoekers, collega-makelaars en natuurlijk de toegang tot Funda, Jaap.nl, Pararius enz. 

Met een routekaart, ook wel ‘klant journey’ genoemd, is het direct duidelijk wat de te nemen stappen zijn. En vanaf de eerste tot en met de laatste stap, loodsen wij jou hier doorheen. Fijn toch!?

Reviews Ambr Makelaardij